Загальна інформація
Реєстрація

75-річчю коледжа присвячується!

10 травня 2019 р. в МБК КНУБА відбулося ток-шоу “Автограф на пам’ять”. На ток-шоу були присутні студенти груп АР-103, АР-304 та АР-404. “Автограф на пам’ять” відкрили засновники проекту завідуюча бібліотекою Колосович Т.І. та викладач історії Попова О.В. В незвичному амплуа ведучих чудово виступили студенти групи АР-103 Гладир Ірина та Любарський Євгеній.

Героїнею зустрічі була голова циклової комісії “Архітектура та архітектурна графіка”, старший викладач, викладач вищої категорії Литвиненко Ірина Станіславівна. На прохання студентів Ірина Станіславівна розповіла про свій життєвий шлях, про родину, про вибір професії.

В “Автографі на пам’ять” взяли участь Волчо Р.І. – завідуюча відділенням “Будівництво та архітектура” та методист коледжу Савченко Н.М. Подарунком для героїні стали музичні вітання від “Оригінального тріо” в складі Литвинова Ростислава, Гребінник Марії та Плеханової Вікторії – студентів групи АР-103.

В свою чергу від героїні ток-шоу пролунала пісня “Намалюю тобі зорі” та був залишений автограф на пам’ять “Любіть життя та все прекрасне!”.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply