Загальна інформація
Реєстрація

У Миколаївському будівельному коледжі на честь Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС була проведена відкрита класна година

У Миколаївському будівельному коледжі на честь Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулась зустріч студентів груп КН – 207, ЕМ – 205, АР – 204 з Головою Миколаївської обласної організації “Союз Чорнобиль України” Симоняном Гаріком Хачатуровичем, який розповів про учасників ліквідації аварії, які мешкають у Миколаєві та Миколаївській області. Про постійний зв’язок між ліквідаторами та їх родинами на протязі всіх цих років. Про їх зустрічі, як в тісному колі так і постійні розповіді про людей та події тих днів в навчальних закладах.

Під час зустрічі  була проведена презентація , яку підготували студенти Якубець Олександр та Холод Ліза. Викладач Розмариця С.А. читала конкурсний твір студентки МБК КНУБА Лисівненко Валерії, яка отримала диплом МОГО “Зелений рух” за свій твір. Також зачитали свої твори студенти Наумова Карина, Латін Максим та Шевченко Юрій.

Зустріч організували Петренко С. П. та Каральна Н.О.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply