Загальна інформація
Реєстрація

Коледжу 79!

27 травня 2023 року виповнюється 79 років Миколаївському будівельному технікуму (сьогодні це Відокремлений структурний підрозділ Миколаївський будівельний фаховий коледж Київського національного університету будівництва і архітектури).

За роки свого існування коледж має повне право пишатися своїми досягненнями. Багато випускників стали відомими науковцями, професіоналами своєї справи, провідними спеціалістами заводів, будівельних корпорацій. Частина випускників працюють викладачами вищих і середніх спеціальних закладів освіти. Наразі заклад освіти випустив близько 40 тисяч випускників.

         З моменту заснування основа всіх досягнень колективу розум, працелюбність, креативність, дар працювати з людьми. Наполегливість колективу продовжує історію нашого навчального закладу. Саме людські якості викладацького колективу на чолі з адміністрацією протягом 79 років з моменту заснування навчального закладу вивели його на провідні позиції серед будівельних навчальних закладів України. ВСП Миколаївський будівельний фаховий коледж КНУБА торує свій шлях, не зупиняється на досягнутому, збираючи в процесі розвитку в тандем людей із організаторськими здібностями, творчим підходом до будь-якої справи, вмотивованих і доброзичливих, винятково працездатних і високо професійних, наполегливих і принципових, людей, які вміють масштабно і нестандартно мислити, людяних і щиросердних.

                                                                                     Далі буде

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply