Загальна інформація
Реєстрація

До уваги абітурієнтів!

Шановні випускники шкіл міста та області! Миколаївський будівельний коледж КНУБА запрошує вас на навчання за спеціальностями:

  • спеціальність 192 – «Будівництво та цивільна інженерія», спеціалізація «Будівництво та експлуатація будівель і споруд»;
  • спеціальність 121 – «Інженерія програмного забезпечення», спеціалізація «Розробка програмного забезпечення»;
  • спеціальність 191 – «Архітектура та містобудування», спеціалізація «Архітектурне проектування та внутрішній інтер’єр»;
  • спеціальність 133 – « Галузеве машинобудування», спеціалізація «Експлуатація засобів механізації та автоматизації перевантажувальних робіт»; спеціалізація «Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин і обладнання».

У вас також є нагода долучитися до 2-х місячних підготовчих курсів, що розпочнуть свою роботу у травні 2021р.

15.05.2021 р. у нашому закладі освіти відбудеться День відкритих дверей. Під час заходу ви зможете отримати детальну інформацію про навчання, види практик, перспективи подальшого працевлаштування.

Захід відбудеться о 10:00 за адресою: 1 Слобідська, 2.

Телефон для довідок 37-51-70.

Бажаючі взяти участь у вступній кампанії 2021 року можуть заповнити електронні анкети абітурієнтів https://forms.gle/V2ye5CoGnzBzU1Rs7 . Будемо раді вас бачити в нашій дружній студентській родині.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply