Загальна інформація
Реєстрація

Захист Дисертаційної роботи Дубельт Тетяни Михайлівни

25.02.2021 відбувся захист Дисертаційної роботи Дубельт Тетяни Михайлівни на тему “Організаційно-технологічне моделювання реконструкції житлових будинків перших масових серій”, представлена на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.23.08 – технологія та організація промислового та цивільного будівництва. Спеціалізована вчена рада Д 41.085.03 у Одеській державній академії будівництва і архітектури.

Робота виконана в Одеській державній академії будівництва та архітектури Міністерства освіти і науки України.

Науковий керівник: Менейлюк Олександр Іванович, доктор технічних наук (спеціальність 05.23.08 – технологія та організація промислового та цивільного будівництва), професор, завідувач кафедри технології будівельного виробництва, ОДАБА (м. Одеса).

Офіційні опоненти: 1. Млодецький Віктор Ростиславович, доктор технічних наук (спеціальність 05.23.08 – технологія та організація промислового та цивільного будівництва), професор кафедри менеджменту, управління проектами і логістики Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (м Дніпро).

2. Черепащук Лариса Анатоліївна, кандидат технічних наук, начальник відділу кошторисів нормативів та організації будівництва Державного підприємства науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту морського транспорту ДП «ЧОРНОМОРНДІПРОЕКТ»(м. Одеса).

Колектив МБК КНУБА щиро вітає колегу з успішним захистом. Бажає нових наукових звершень, творчих здобутків та успіхів у навчанні і вихованні майбутніх фахівців будівельної галузі!

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply