Загальна інформація
Реєстрація

Обласний методичний семінар

9 грудня 2020р. на базі Миколаївського будівельного фахового коледжу Київського національного університету будівництва і архітектури був проведений обласний методичний семінар викладачів хімії, біології, екології та географії. Вперше захід, враховуючи об’єктивні реалії, пройшов в онлайн – форматі. Учасників семінару привітат і побажав плідної роботи Щербина О.В., заступник директора з навчальної роботи МБФК КНУБА. Він зазначив, що взаємодія всіх учасників освітнього процесу – найважливіший фактор успішного функціонування в навчальному середовищі. Особливо це актуально під час дистанційного навчання.

З програмою та методичними матеріалами семінару викладачі мали змогу познайомитись заздалегіть, інформація була розміщена на сайті семінару. Про використання онлайн – інструментів під час викладання природничих наук у дистанційному форматі доповіла Петренко С.П., голова обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології. Тему “Формування екологічної компетентності засобами природничих дисциплін” розкрили викладачі коледжу Петренко С.П., і Каральна Н.О. на прикладі інтегрованого заняття “Вплив генотипу та середовища у формуванні ознак організму. Вплив полімерних матеріалів на здоров’я людини та стан біосфери”.

Навчальною метою заняття є формування знань здобувачами освіти, які допоможуть усвідомити роль шкідливих звичок, вчинків та рішень, які впливають на стан довкілля, розуміння умов формування власного здоров’я та поваги до здоров’я оточуючих. З організаціє позааудиторної виховної роботи виступила Каральна Н.О., викладач біології, географії та екології. З методикою вивчення особистості студентів познайомила Козій О.О., викладач хімії та основ медичних знань Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій.

В роботі семінару взяли участь 23 викладачі коледжів Миколаївської області. Враження та побажання учасники семінару могли розмістити на інтеактивній дошці Lino it.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply